Selecteer een pagina

Moodmaker is een enthousiast evenementenagentschap.

 

Wij garanderen lachende gezichten op uw Highland Games.

 

Belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Voor iedereen toegankelijk

Wij bieden een “corporate” vorm van de Highland Games. Zo kan iedereen deelnemen. Een voorafgaande cursus Superman of -vrouw is dus zeker niet nodig.

De Games in jouw regio

De Highland Games zijn 100% mobiel. Wij verplaatsen ons naar jouw gewenste regio. Het enige wat we nodig hebben is een “highland”, zeg maar tuin, grasveld,…

Fun gegarandeerd

Wij zijn entertainers pur sang! We brengen de juiste sfeer voor uw event en zorgen dat iedereen op een fijne manier kan deelnemen aan deze teambuilding.

Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, je sportteam of collega’s?

De Highland Games mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Heerlijk om er aan deel te nemen; fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op. Uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet!

De Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.

Natuurlijk zijn de Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven.

Met de verschillende activiteiten streven we naar een maximale betrokkenheid van alle deelnemers. Fysieke opdrachten worden daarom afgewisseld met niet-fysieke proeven.

Voor de Highland Games worden de deelnemers opgedeeld in “clans” van +/-12 personen. Door middel van een rotatiesysteem nemen de verschillende clans het tegen elkaar op. Een gezonde dosis rivaliteit is dus aan de orde! We houden voldoende pauzes om het groepsgevoel te versterken. Het is tenslotte een teamevent!

Iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie. De Highland Games spelen hierop in door een ontspannen groepsgevoel te creëren. Een dagje in de natuur. Het smeden van dynamische banden die verder gaan dan even samen “een pint” drinken of wat “socializen”.

Duurtijd

De Games vormen het kader voor een ludieke namiddag (duurtijd 3 à 4 uur). Er kan gestart worden met een lunch; dikwijls eindigen we met een aansluitend diner of BBQ.

Aantal deelnemers

De Highland Games zijn mogelijk voor groepen vanaf 12 personen. Ook groepen tot 200 personen zijn van harte welkom. We delen jullie op in clans van ongeveer 12 personen.

Plaats en regio

We hebben de Games al in het hele land georganiseerd. We nemen al onze materialen gewoon mee. Uiteraard moeten we kunnen beschikken over een “Highland”, een grasveld dus.

Wat bij regen of koude

Ook bij typisch Schots weer gaan de Games gewoon door. Verwittig in ieder geval de deelnemers dat het gaat over een buitenactiviteit. Goede schoenen en aangepaste kledij zijn aan te raden.

Wij organiseren met veel enthousiasme uw Teambuilding Event

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.

 

Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.